ПРОФИЛ

A.B. Dental е динамична и иновативна компания предоставяща цялостно решение на стоматолозите, което включва компютърно имплант планиране и изработка на индивидуални импланти чрез технологията лазерно синтероване.
Опирайки се на най-новата технология и богат опит в сферата ние сме специализирани в разработването, производството и маркетинга на зъбни импланти, протези и хирургични инструменти.

A.B. Dental предлага уникален модел на пазара, който предоставя на стоматолозите цялостно решение от начало до край:
  • Компютъризирано имплант планиране.
  • 3D принт на хирургични водачи.
  • Индивидуални импланти чрез технологията лазерно синтероване.
  • Богата гама от импланти, протези, инструменти, аксесоари и CAD/CAM решения необходими на стоматолога, за да осъществява точно и успешно лечение.
Собствен тренировъчен център оборудван за лекции и практическо обучение.
A.B. Dental се придържа към най-високите международни стандарти и е получилa одобрения от регулаторните агенции в множество държави: FDA (САЩ), CE (Европа), Руската федерация, AMAR (Израел), Китайска агенция FDA, Индийска агенция FDA, Тайванска агенция FDA, Австралийска агенция TGA, Украйна и др.

Нашата мисия е да бъдем лидери на пазара с най-ново поколение смарт стоматологични технологии и решения, ние предоставяме много повече от услуги – ние поддържаме най-високи стандарти на грижа:
Постоянна иновация: Не се примиряваме просто да създаваме, когато можем да чертаем пътя. Ние постоянно подобряваме и увеличаваме нашата иновативна линия продукти, предлагайки технологични пробиви, които надвишават днешните нужди на пазара и предоставят визионерски и усъвършенствани решения.

Патенти, продукти, и индивидуални решения: Уникалните патентовани смарт решения ви дават най-новото на пазара. Нашето широко портфолио от продукти позволява разнообразни решения. Комбинацията от креативност, несравним R § D и нашият уникален маркетинг модел ни дават възможност да осигурим бърз отговор и адаптация към променящите се нужди на съответните пазари.
Консултативен съвет: консултативният съвет на А.В. обхваща всички аспекти на стоматологията и включва изтъкнати изследователи от водещи университети, давайки възможност на A.B. Dental да предвижда и да адресира всички стоматологични нужди и перспективи.
Модерен учебен център: Ние предоставяме обучение на място на всички наши стоматолози и зъботехници за да гарантираме високи постижения и непрекъснато развитие.

Човешки ресурси: Ние знаем, че екипа е в основата на всяка успешна компания. Инвестицията във взаимоотношенията и удовлетворението на клиентите е ключова, както и технологията.