ЗА ABDenpax Viewer

ABDenpax Viewer е интегрирана система, която позволява стоматологичните центрове за изображения и стоматологичните клиники да съхраняват и предоставят медицински изображения в уеб базираната PACS система.

ABDenpax Viewer е водещ доставчик на стоматологични уеб базирани системи PACS по цял свят.

Решенията за изобразяване на A.B. Dental променят начина, по който центровете за изобразяване са работели преди. Водещият продукт на компанията е с подобрена ефективност от центровете за изобразяване, като им позволява да съхраняват и доставят CT доклади и всякакъв вид медицински изображения, също както и медицински данни чрез уеб базираната PACS – ABDenpax. Центровете за изображения не се налага да печатат CT доклади или изгарят CD (компакт дискове) никога повече, защото ABDenpax Viewer позволява на лекарите да получат изображенията в дигитална форма чрез Интернет и да извършват измервания и планиране с приложението ABDenpax Viewer. Продуктът ABDenpax позволява всички центрове за изображения да подобряват и унифицират измервания на CT докладите. Следователно всички CT доклади имат равно представителство, въпреки, че са произлезли от различни CT машини.
Решенията за изобразяване на A.B. Dental предоставят уеб базирано стоматологично PACS решение, което позволява на стоматологичните хирурзи да измерват имплант обектите и симулират хирургия по имплантиране в уеб базираното приложение за преглед на изображения. Денталните хирурзи могат също да получат онлайн консултации за планирането на операция по имплантиране от колеги или да получат онлайн консултации за избиране на най-подходящите импланти от високо квалифицирани специалисти на A.B. Dental.

Решението се разпространява безплатно за стоматологичните хирурзи и стоматолозите. Центровете за стоматологични изображения подобряват начина си на работа, ефективността и се възползват от разходи за печат, опаковане и разходи за доставка на зъбни снимки и доклади с помощта на стоматологичното уеб базирано PACS решение на A.B. Dental.Решенията на A.B. Dental за изображения осигуряват софтуерни инструменти, които правят процедурите по възстановяване по-лесни и по-ефективни за стоматологичните хирурзи, за пациентите и за центровете за стоматологични изображения, като същевременно се поддържат най-високите стандарти за грижа и обслужване.

СНИМКОВ ЦЕНТЪР

Безплатна програма за качване „Upload Manager“ ще бъде инсталирана на всеки от вашите компютри със снимков център. „Upload Manager“ автоматично ще качва всички ваши работи към съответния лекар, вие само трябва да вземете и поставите желаните файлове или папки. В случай, че по един случай работи екип по едно и също време, всички от екипа ще могат да качват своята работа когато пожелаят, дори и едновременно. Съответният лекар ще получи всичките файлове на едно място за един пациент. Вие можете да спрете да принтирате, изгаряте, изпращате и препращате файлове по email, пакетирате и изпращате на съответния лекар.

Качване на файлове в ABDenpax:
  1. ABDenpax поддържа най-често срещаните файлови формати: PDF, JPG, TIFF, DICOM, PNG, WORD(soon), MPG, AVI, WMV, MP3 (и всеки друг формат, който вашия Майкрософт медия плейър поддържа). Силно препоръчваме използването на WMV за анимации, тъй като това е компресиран формат и създава по-малки файлове.

  2. Скоро ще трансферира комплект от DICOM, XSTD или всякакъв друг собствен формат.

  3. Когато качвате нови файлове за един и същ пациент, събирайте всички файлове в една папка, името на папката трябва да бъде както следва: LastName_FirstName_IdNumber_Description

  4. Хванете и пуснете файла директно в папката на съответния лекар в: D:Quolident (пряка връзка на десктопа).

  5. Програмата за качване ще качи файла автоматично на уеб сървъра.

ABDenpax поддържа следните файлови формати:
  • PDF, BMP, JPG. TIFF, PNG, DICOM, SIM, XSTD, Dental Slice.
В допълнение всички формати на Майкрософт медия плейъри:
  • AVI, WMV, MPEG, и тн.